Novetats

Ves enrere Transparència i FIBGAR organitzen a València unes jornades sobre ‘Corrupció Zero’

Transparència i FIBGAR organitzen a València unes jornades sobre ‘Corrupció Zero’


La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació col.labora amb la Fundació Internacional Baltasar Garzón (FIBGAR) en l'organització de les jornades ‘Corrupció Zero' a València.

Aquestes jornades se celebraran del 22 al 24 de novembre i tenen la finalitat de promoure el suport legal i els recursos tecnològics necessaris per tal de crear sistemes de lluita contra la corrupció i les males pràctiques en les administracions públiques.

Les sessions s'iniciaran el dimecres 22 en la Facultat d'Economia de la Universitat de València on es realitzaran diferents taules de debat igual que a la jornada del dijous 23.

Aquest cicle de jornades es tancarà el divendres 24 en Centre Cultural de la Universitat de València La Nau. En aquesta sessió es comptarà amb la presència d'experts com la ponència de Baltasar Garzón "Els desafiaments actuals de la lluita contra la corrupció". El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, serà l'encarregat de clausurar aquest congrés.

Publicador de continguts