Organismes

Portals

Novetats

Ves enrere Iniciativa empresarial per l'ètica i el bon govern

Iniciativa empresarial per l'ètica i el bon govern

 

La Iniciativa Empresarial per l'Ètica i el Bon Govern naix amb l'objectiu de reflexionar sobre la prevenció de la corrupció en l'àmbit empresarial i de les administracions públiques de la Comunitat i continuar treballant per a alçar la hipoteca reputacional que encara pes sobre el nostre territori així com analitzar el nou marc de relacions entre les administracions públiques i el teixit empresarial.

Es tracta de fer un pas més per a consolidar la confiança en les institucions valencianes i, per extensió, en el teixit empresarial que ha patit, d'una manera o una altra també el nefast fenomen de la corrupció.

El bon govern corporatiu s'ha convertit en una ferramenta fonamental de les empreses per a combatre amb èxit les males pràctiques que posen en risc la seua reputació i afecten la seua competitivitat. D'eixa manera la integritat, la transparència i la rendició de comptes s'han erigit en elements clau dels procediments i processos per a dirigir, gestionar i controlar una empresa.

Per a això, la conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació junt amb la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana i el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, han organitzat 3 jornades de treball i debat per a reflexionar sobre les bones pràctiques en l'àmbit empresarial de la Comunitat Valenciana, analitzar les relacions entre el món empresarial i les administracions, especialment en l'àmbit de la contractació pública i llançar una declaració contra la corrupció i en favor de la integritat empresarial i institucional.

Les jornades se celebraran:

 

• 29 de maig en Valencia

• 5 de juny a Alacant

• 12 de juny a Castelló

 

Les jornades està dirigides especialment a empresaris i empresàries i personal directiu de les empreses d'Alacant, València i Castelló.

Més informació i inscripcions ací

Publicador de continguts