Novetats

« Ves enrere

JORNADA DE PORTES OBERTES EN EL CONVENT DE SANT DOMÈNEC (CAPITANIA)

JORNADA DE PORTES OBERTES EN EL CONVENT DE SANT DOMÈNEC (CAPITANIA)

El Quarter General Terrestre d'Alta Disponibilitat de l'Exèrcit de Terra a València, situat a l'antic Convent de Sant Domènec, més conegut com a Capitania General, obri les seues portes al públic el proper diumenge 13 d'octubre amb motiu dels actes programats pel Dia de la Hispanitat.

El Convent de Sant Doménec, que forma part del projecte ‘Palaus Transparents' promogut per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, és un dels tresors patrimonials de la ciutat de València i compta amb destacats indrets de gran valor històric i visual per a les persones que el visiten.

A més, va ser dins les seues instal·lacions on van prendre els hàbits dos dels sants més destacats de la història del territori valencià com foren Sant Vicent Ferrer (patró de la Comunitat) i Sant Lluís Beltran.

Així, aquelles persones que estiguen interessades en conèixer-lo podran gaudir de visites guiades totalment gratuïtes a càrrec del personal militar de l'aquarterament a través d'enclavaments com el seu reconegut claustre gòtic, el Saló del Tron, la cel·la de Sant Vicent, l'Aula Capitular, la Sala de Capitans Generals, l'Església Castrense o les capelles dels Reis i de Sant Vicent. Aquests passes es faran a les 10.30, 12.00, 16.30 i 18.00 hores, encara que el quarter tindrà les seues portes obertes per a visitar-lo de manera lliure entre les 10.00 i les 14.00 hores i les 16.00 i les 20.00 hores del mateix diumenge 13 d'octubre.

A més a més, s'han previst altres activitats per part de l'Associació d'Amics del Museu com per exemple demostracions dels canvis de guàrdia amb vestimenta del Terç de Granaders (a les 12.00 i les 17.00 hores), patrulles amb distints uniformes històrics així com també tallers per als més menuts amb pinta-cares, marca-llibres i dibuixos relacionats amb l'Exèrcit i amb Capitania.

Editor de continguts