Novetats

La Generalitat inicia el procés participatiu per a elaborar el V Pla Director de la Cooperació Valenciana 2021-2024

La Generalitat inicia el procés participatiu per a elaborar el V Pla Director de la Cooperació Valenciana 2021-2024

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica obri la setmana vinent el procés participatiu per a elaborar el V Pla Director de la Cooperació Valenciana 2021-2024, una actuació que es desenvoluparà a través d'una sèrie de grups de treball en modalitat en línia.

Un total de huit sessions, que començaran el pròxim dia 3 de novembre i finalitzaran el 14 de desembre, oferiran una visió global i participada en diferents àrees temàtiques.

La primera d'elles se celebrarà el 3 de novembre i se centrarà en l'educació per a una ciutadania global, crítica i mobilitzada. Els següents grups abastaran qüestions com els reptes de futur en els instruments de la cooperació valenciana; acció humanitària; drets de la infància com a eix del nou Pla Director; seguiment i avaluació, gestió de coneixements per a generar aprenentatges; cooperació sindical per al desenvolupament sostenible; la cooperació al desenvolupament des de l'àmbit local; i cooperació universitària al desenvolupament.

Més informació i inscripcions

Editor de continguts