Organismes

Portals

butlletí de transparència

butlletí de transparència

Des d'ací podeu consultar el butlletí de novetats de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. 

 

Així mateix, si el voleu rebre per correu electrònic, des dels enllaços que trobareu més avall podeu donar d'alta o cancel·lar la vostra subscripció. Si ja us heu subscrit i voleu modificar una adreça existent, us haureu de donar de baixa i fer una alta nova.

Butlletí

Ves enrere Gener 2019

Gener 2019

    • La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació llança 'Socialment Responsables' una campanya amb la qual pretén donar a conèixer i promoure la nova Llei per al foment de la RSC a la Comunitat Valenciana. El conseller Manuel Alcaraz destaca que el govern valencià ha situat en el centre de les polítiques públiques la responsabilitat social. «És essencial impulsar una contractació socialment responsable en l'administració pública valenciana i assolir territoris socialment responsables, en els quals les entitats i les empreses se sumen a aquest exercici de transparència i visibilitzen el bon govern corporatiu».
    • El nou portal de transparència de la Generalitat ha anat incorporant recursos des que es va posar en marxa l'any 2016: l'agenda dels alts càrrecs; les dades de caixa fixa; els comptes oberts del Consell, que permeten consultar les dades comptables en temps real; i més recentment, el visor pressupostari per a saber en què gasta els diners la Generalitat; el buscador de convenis i el de subvencions. Elements que han valgut per tal que la plataforma Dyntra situe la Comunitat Valenciana, per primera vegada, com l'autonomia més transparent amb un 88,8% de compliment en les obligacions de transparència gràcies a la nova GVA Oberta. En els tres anys de funcionament, el portal ha rebut més d'1,2 milions de visites i acumula quasi 4 milions de pàgines vistes. Per al conseller Manuel Alcaraz «GVA Oberta és la columna vertebral de la política de transparència que s'havia promès i que ha complit el Govern del Botànic».
    • La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació ha traslladat l'exposició itinerant «Retrats d'una il·lusió» a Alacant. Una col·lecció fotogràfica que forma part de les accions promogudes a través del Congrés «L'autogovern del poble valencià: passat, present i futur». L'exposició, que es podrà visitar a la Fundació CAM d'Alacant fins el 3 de març, reuneix 53 fotografies realitzades pel col·lectiu «El Cameraman» durant la històrica manifestació del 9 d'Octubre de 1977 en favor de l'Estatut d'Autonomia, que es complementen amb 10 més cedides per l'Arxiu de la Democràcia de la Universitat d'Alacant. Un dia històric en què els valencians es van unir, per damunt de les seues diferències ideològiques, per a demanar conjuntament un estatut d'autonomia política.
    • La Direcció General de Cooperació va presentar a Elx l'estudi Objectius de Desenvolupament Sostenible i sector privat: oportunitats d'acció a la Comunitat Valenciana, que pretén ser un full de ruta del teixit empresarial valencià davant l'Agenda 2030. L'objectiu és posar en marxa una estratègia global d'integració dels ODS en el nou model econòmic valencià i concretar l'impacte potencial de l'economia valenciana en l'Agenda 2030. Durant la trobada es van compartir diferents experiències d'integració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en el dia a dia de la gestió empresarial amb els models de Baleària, Hidraqua, TM Grupo Inmobiliario y Promociones i Iniciativas Municipales de Elche, S.A

Pròximes activitats

15 de febrer
11.30 hores
Signatura del conveni amb la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació
Seu d'À punt, Burjassot (València)
16 de febrer
18.30 hores
Visita al Centre de Valencians a l'Exterior (CEVEX) de Saragossa
CEVEX de Saragossa