Organismes

Portals

butlletí de transparència

butlletí de transparència

Des d'ací podeu consultar el butlletí de novetats de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. 

 

Així mateix, si el voleu rebre per correu electrònic, des dels enllaços que trobareu més avall podeu donar d'alta o cancel·lar la vostra subscripció. Si ja us heu subscrit i voleu modificar una adreça existent, us haureu de donar de baixa i fer una alta nova.

Butlletí

Ves enrere Abril 2017

Abril 2017

    • La Generalitat posa en marxa 'Palaus Transparents', una xarxa de 27 edificis públics de valor històric i cultural de la Comunitat Valenciana oberts a la ciutadania i que ja es poden visitar. Per a la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, «els palaus són del poble, no de qui governa», i ha assegurat que «la llum i la visibilitat fan la democràcia més forta». El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha destacat que Palaus Transparents «aproxima les institucions a la ciutadania amb la possibilitat d'accedir als espais de gestió, el que fa més transparent aquesta activitat pública».
    • Una delegació dels Centres Valencians en l'Exterior (CEVEX) han visitat la ciutat de València en la setmana de Falles. Uns dies en què han pogut conéixer diferents edificis del patrimoni històric i cultural valencià inclosos al programa Palaus Transparents així com assistir a una de les mascletades des del balcó de l'Ajuntament i una recepció al Palau de la Generalitat amb el president Ximo Puig.
    • Els òrgans estatutaris valencians s'han adherit al Codi de Bon Govern. El CVC, el CJC, l'AVL, el CES, la Sindicatura de Comptes i la Sindicatura de Greuges han firmat aquest Codi que, segons el president de la Generalitat Ximo Puig, és una de les «principals vies per a la revitalització de la democràcia i fa de la transparència una manera d'entendre el servei públic».
    • La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació ha col·laborat enguany en l'organització de l'Internet Freedom Festival, unes jornades que reuneixen durant una setmana a València a més de 1.200 persones de més de 100 nacionalitats que parlen sobre drets humans, llibertat d'expressió, activisme en la xarxa i accés a la informació. Dins d'aquest fòrum s'ha tractat d'un altre dels projectes impulsats per la Conselleria per acollir periodistes perseguits per règims dictatorials o procedents de països en guerra. Un projecte en el qual participen també l'Ajuntament de València i la Unió de Periodistes Valencians.

Pròximes activitats

Del 4 al 6 d'abril
III Conferència de la Xarxa Autonòmica de Participació Ciutadana
Junta d'Extremadura. Plaza del Rastro. Mèrida
6 d'abril
09:30 hores
Presentació 'Guia de Clàusules Socials'
Carrer Major, 12001. Castelló de la Plana
25 d'abril
09:00 hores
Acte Objectius de Desenvolupament Sostenible
CEIP El Palmeral d'Elx. Carrer l'Avet, s/n. Elx (Alacant)