Organismes

Portals

Anular suscripción email

(*) Adreça de correu electrònic és obligatori

Prova de verificació

Butlletí

Ves enrere Novembre 2017

Novembre 2017

    • La Universitat d'Alacant ha acollit la primera Trobada Estatal de Càtedres de Responsabilitat Social organitzada en col·laboració amb la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. El conseller Manuel Alcaraz ha destacat que la Comunitat Valenciana és capdavantera en l'impuls de les polítiques de Responsabilitat Social i contractació ètica i compta amb importants aliats com són les universitats públiques valencianes. La primera Trobada Estatal de Càtedres de Responsabilitat Social s'emmarca dins les activitats organitzades per la Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat d'Alacant, impulsada per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.
    • La conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, en col·laboració amb l'Ajuntament de Xàtiva, ha obert el debat al voltant dels pressupostos participatius amb la finalitat de plantejar la seua incorporació en la futura Llei valenciana de Foment de la Participació Ciutadana i Suport a l'Associacionisme. Les jornades s'han celebrat els dies 20 i 21 de desembre a Xàtiva i han comptat amb la participació de diferents experts i representants d'administracions públiques tant d'àmbit local com autonòmic i estatal.
    • La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació ha mostrat de nou el seu suport i compromís amb els actes organitzats per la plataforma Pobreza Zero, per a denunciar la pobresa i la desigualtat, posant el centre d'atenció en les persones i els seus drets, com una qüestió de justícia social i dignitat humana. Sota el lema 'Mou-te contra la Desigualtat Obscena', la plataforma Pobresa Zero ha desenvolupat diferents actes que van culminar el passat 21 d'octubre amb activitats i mobilitzacions als diferents municipis valencians.
    • La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació ha organitzat la taula redona "Integritat i transparència: també en l'esport" que forma part de les activitats que, amb motiu de l'eixida de la Volvo Ocean Race des d'Alacant el passat 22 d'octubre, s'han organitzat en el pavelló de la Comunitat Valenciana en el Race Village. En la taula redona han participat també l'expert en sistemes d'informació i activista contra la corrupció, Hervé Falciani; l'advocada especialista en dret esportiu i representant de Transparència Internacional, Nefer Ruiz; i el periodista esportiu del diari Información, José Emilio Munera. El conseller Manuel Alcaraz ha incidit en què «la transparència s'estén a tots els sectors com a garantia de salut democràtica i per això aposta per promoure-la com un dret fonamental».

Pròximes activitats

Del 8 al 10 de novembre
Congrés 'L'autogovern valencià, passat, present i futur'
Universitat de València
13 de novembre
09:00 hores
Congrés sobre Sistema d'Alertes contra la Corrupció
Institut Valencià d'Art Modern València
25 de novembre
10:00 hores
Conferència de Ciutats Solidàries amb el Poble Saharauí
Universitat Politècnica de València. Camí de Vera s/n