Organismes

Portals

Anular suscripción email

(*) Adreça de correu electrònic és obligatori

Prova de verificació

Butlletí

Ves enrere Març 2018

Març 2018

    • «Totes i tots ens hem de comprometre per construir un món millor i més sostenible superant les desigualtats, les injustícies i les guerres». Aquest és el missatge que el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, va transmetre als xiquets i les xiquetes del Col·legi Públic La Malva-rosa de València amb motiu del Dia de la Pau. L'acte s'emmarca dins la campanya «Un euro, llavor de solidaritat» promoguda per Escola Valenciana, en la qual col·labora la conselleria, que tracta d'animar els menuts perquè s'impliquen per la pau, el desenvolupament sostenible i els drets humans.
    • La Generalitat i l'Ajuntament de València han formalitzat el seu compromís d'iniciar els tràmits per a la cessió d'ús preferent de la Casa Vestuari al Tribunal de les Aigües. Un acord firmat pel conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz; l'alcalde de València, Joan Ribó; i el president de la institució, José Font. Un acord que suposa un reconeixement clar i nítid de la importància que el Tribunal de les Aigües tinga una seu que li done visibilitat permanent i que estiga en un lloc emblemàtic de la ciutat de València.
    • El Pla d'Atenció a la Ciutadania inclou una sèrie d'accions com el disseny d'un nou model d'oficines PROP, la simplificació de tràmits i la millora de la qualitat dels serveis. Un Pla que és fruit del treball que fa la conselleria per millorar la qualitat del servei públic, la transparència i promoure la participació ciutadana. A més, és verificable i avaluable per tal de retre comptes a la ciutadania. Amb la presentació del nou Pla d'Atenció a la Ciutadania de la Generalitat es compleix amb un dels objectius del Seminari d'Hivern del Consell a Benicarló.
    • El Consell ha presentat el document Proposta política sobre la reforma de la Constitució espanyola, que recopila una sèrie d'elements per a debatre sobre la reforma de la Carta Magna, procés que s'ha convertit en una necessitat sentida i reclamada des de moltes opcions per a atorgar importància a la pluralitat. Es tracta d'una proposta que ve a ampliar drets, aposta per un model federal d'Estat, està oberta al diàleg i s'adapta a les necessitats de la societat actual. El Consell ha formulat una sèrie de prioritats que defendrà en el marc del debat social i de les accions particulars, inspirades en els eixos fonamentals de l'Acord del Botànic. En aquest sentit, atén de manera prioritària el que considera útil, just i necessari per a la ciutadania de la Comunitat Valenciana, sense entrar en conflicte ni ignorar les necessitats d'altres territoris.

Pròximes activitats

Del 5 al 9 de març
Internet Freedom Festival
Les Naus
8 de març
Dia Internacional de la Dona
Del 12 al 19 de març
Diversos actes i visites dels CEVEX amb motiu de les Falles