Organismes

Portals

Anular suscripción email

(*) Adreça de correu electrònic és obligatori

Prova de verificació

Butlletí

Ves enrere Març 2017

Març 2017

    • La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, ha presentat la campanya La Generalitat Respon #SenseFiltres sobre els serveis d'atenció a la ciutadania: el portal de transparència GVA Oberta, les oficines d'atenció PROP, la Guia PROP Internet, i el telèfon 012. El conseller Manuel Alcaraz, destaca que es «pretén promoure la democràcia de proximitat amb la ciutadania ja que aquests serveis es conceben com el primer contacte de l'administració autonòmica amb els valencians i valencianes».
    • La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació ha firmat un conveni de col·laboració amb la Unió de Periodistes Valencians per a fomentar activitats en matèria de transparència i participació ciutadana. Destaca la celebració de la 3a edició de l'Internet Freedom Festival a València, un espai d'intercanvi informació i experiències sobre l'accés a la informació i l'exercici del dret a la llibertat d'expressió en la xarxa. A més, el conveni inclou l'organització d'un Congrés sobre Mitjans de comunicació i Lluita contra la Corrupció, així com l'estudi d'un programa per acollir periodistes perseguits i represaliats.
    • Este passat mes de febrer s'ha celebrat la primera de les jornades per presentar la "Guia Pràctica per a la Inclusió de Clàusules Socials en la contractació i en les subvencions de la Generalitat i el seu sector públic". Va ser a València i van participar al voltant de 160 persones relacionades amb temes de contractació pública. El conseller Manuel Alcaraz ha destacat que esta Guia de Clàusules Socials "és un instrument útil i eficaç per a una contractació pública responsable i transparent".
    • La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació ha llançat la nova web de la Direcció General de Cooperació i Solidaritat. Una web dinàmica, oberta i amb tota l'actualitat, els projectes i les ajudes d'esta àrea. Per al director general de Cooperació i Solidaritat Federico Buyolo «volem obrir un nou espai de participació, informació i difusió per a la ciutadania i promoure la cooperació valenciana i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)».

Pròximes activitats

Del 6 al 10 de març
Internet Freedom Festival
Les Naus València
7 de març
12:00 hores
Signatura conveni oficina PROP Morella
Ajuntament de Morella
9 de març
11:30 hores
Signatura Codi Bon Govern pels Òrgans Estatutaris
Palau de la Generalitat