Organismes

Portals

Anular suscripción email

(*) Adreça de correu electrònic és obligatori

Prova de verificació

Butlletí

Ves enrere Agost 2018

Agost 2018

    • Hem actualitzat la nostra política de privacitat en aplicació del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) que estableix el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell. Per aquest motiu, si voleu continuar rebent el nostre butlletí heu de manifestar la vostra conformitat. Podeu fer-ho indicant la vostra adreça electrònica clicant ací http://www.transparencia.gva.es/ca/alta-boletin El tractament de les vostres dades serà el següent: L'única dada recollida és la vostra adreça electrònica, que es conservarà mentre no exerciu el vostre dret de supressió o oposició Només s'utilitzarà per enviar el butlletí i informar d'activitats de la conselleria No es comunicarà a tercers parts Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació que preveu el RGPD La responsable del tractament de les dades personals és la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació La base jurídica de legitimació per al tractament de les dades és el consentiment de la persona interessada mitjançant la formalització de la inscripció (art. 6.1.a del RGPD)
    • La Generalitat va concloure amb èxit la tercera edició del Fòrum Ètica Pública i Democràcia – Diàlegs d´Estiu amb més de 1.000 persones inscrites en les diferents activitats proposades per a generar debat sobre temes d'actualitat a través de la visió de professionals i especialistes, a més de promoure la reflexió col·lectiva i la participació, i donar resposta a les qüestions que planteja la ciutadania a l'acció de govern del Consell. La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació va organitzar per tercer any consecutiu aquest esdeveniment pel qual passaren tots els membres de l'Executiu valencià en el cicle de Trobades del Consell amb la Ciutadania, que van començar el passat 6 de juliol i que finalitzaren el darrer 19 de juliol.
    • El Consell destina 2.620 euros a cada persona per a sanitat, educació, seguretat, protecció i promoció social, habitatge i urbanisme, benestar comunitari, cultura, serveis comunitaris i socials segons revela el nou Visor Pressupostari de la Generalitat. El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, i el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, van detallar el funcionament d'aquesta nova eina informàtica dissenyada per la Generalitat i integrada en el portal de transparència GVAOberta, que permet consultar de manera immediata i interactiva en què gasta els diners el Consell. El Visor Pressupostari permet accedir d'una manera senzilla a les dades de qui gasta i com els diners dels valencians i les valencianes.
    • El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, i el president autonòmic de Creu Roja, Javier Gimeno, van signar la renovació del conveni en matèria d'acció humanitària a través dels Centres Logístics d'Emergències Internacionals de la Comunitat Valenciana per a 2018, rúbrica que va coincidir amb la celebració del desè aniversari des del primer acord de col·laboració entre ambdues institucions. Per a 2018, el conveni subscrit entre la Generalitat i Creu Roja permetrà atendre a 6.175 famílies afectades per situacions d'emergència internacional.

Pròximes activitats

21 i 22 de setembre
Jornades estatals d'Inspeccions de Serveis
Ciutat Administrativa 9 d´Octubre
22 de setembre
Misteri Elx Lyon
Lyon
27 setembre
III Congrés Internacional de Transparència i Dret Accés Informació Pública
Cadis