Detalle

La directora general de Transparència valora 'la importància de l'associacionisme i la participació en l'àmbit local'

03/05/2017

La directora general de Transparència i Participació, Aitana Mas, s'ha reunit amb la Fundació Horta Sud i la Xarxa Participa per a conèixer la gestió de la participació ciutadana d'aquests municipis valencians. Aitana Mas ha valorat de manera positiva "la importància que té l'associacionisme i la participació en l'àmbit local".

Segons la directora general de Transparència a la reunió "hem pogut conèixer de primera mà la situació de la participació ciutadana en aquests municipis i ens han plantejat dubtes i suggeriments per donar suport a esta tasca de promoció de l'associacionisme des del Govern valencià".

Per la seua part, la Fundació Horta Sud ha traslladat els primers resultats del treball realitzat sobre l'impacte de l'associacionisme que està en marxa a sis municipis de la comarca com són Aldaia, Catarroja, Alaquàs, Quart de Poblet i Torrent

Cal destacar que la principal finalitat d'aquesta Xarxa Participa és donar suport i enfortir l'associacionisme d'aquestes localitats mitjançant les administracions públiques locals. Està formada per onze ajuntaments: Alaquàs, Aldaia, Alfafar, Catarroja, Manises, Mislata, Paiporta, Picassent, Quart de Poblet, Torrent i Xirivella.

A esta trobada han assistit els tècnics que treballen en l'àrea de participació ciutadana dels ajuntaments que formen part de la Xarxa Participa i també els regidors d'Alfafar, Catarroja, Manises, Paiporta i Quart de Poblet.