Visualització de contingut web

Convocatòries

  • Convocatòria pràctiques becades en la UA - 07/2017

Convocatòria de la Universitat d'Alacant per a la realització d'unes pràctiques extracurriculars becades en la Càtedra Interuniversitària de Memòria Democràtica de la Comunitat Valenciana. Curs 2017-2018.

 

  • Convocatòria personal col·laborador junior I-PI 73-17

Convocatòria de la Universitat d'Alacant per la qual s'ofereix per a cobrir amb contracte temporal, una plaça de personal col·laborador junior per a col·laborar en les tasques investigadores de la Càtedra Interuniversitària de Memòria Democràtica de la Comunitat Valenciana, del departament d'Humanitats Contemporànies.

 

  • Convocatòria personal col·laborador junior I-PI 74-17

Convocatòria de la Universitat d'Alacant per la qual s'ofereixen per a cobrir amb contracte temporal, quatre places de personal col·laborador junior per a col·laborar en les tasques investigadores de la Càtedra Interuniversitària de Memòria Democràtica de la Comunitat Valenciana, del departament d'Humanitats Contemporànies.

 

  • Convocatòria personal col·laborador junior I-PI 75-17

Convocatòria de la Universitat d'Alacant per la qual s'ofereixen per a cobrir amb contracte temporal, dues places de personal col·laborador junior per a col·laborar en les tasques investigadores de la Càtedra Interuniversitària de Memòria Democràtica de la Comunitat Valenciana, del departament d'Humanitats Contemporànies.

 

  • Convocatòria I-PAS-32/17

Convocatòria de la Universitat d'Alacant per la qual s'ofereix per a cobrir, amb contracte temporal, dues places de tècnic per a col·laborar en la Càtedra Interuniversitària de Memòria Democràtica de la Comunitat Valenciana del departament d'Humanitats Contemporànies.