actualitat

« Ves enrere

Cooperació promou la Jornada “Objectius de Desenvolupament Sostenible i sector privat” que se celebrarà a Elx

Cooperació promou la Jornada “Objectius de Desenvolupament Sostenible i sector privat” que se celebrarà a Elx

Elx acollirà el pròxim 16 de gener la Jornada de presentació de l'estudi "Els Objectius de Desenvolupament Sostenible i el sector privat: oportunitats d'acció en la Comunitat Valenciana", una trobada que comptarà amb la presència de l'alcalde d'Elx, Carlos González Serna, i del conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, i que clausurarà el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz.

Durant la jornada es presentarà l'informe que pretén ser un full de ruta del sector privat empresarial valencià davant l'Agenda 2030, un estudi promogut per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, i realitzat per Red2Red.

L'informe pretén oferir un panorama de la situació actual i incideix en les línies de treball possibles per a integrar els objectius de l'Agenda 2030 en el sector privat com un avantatge competitiu i que genera un impacte positiu en la societat en l'àmbit social, ambiental i econòmic.

Així mateix, s'exposaran diferents experiències de com es poden integrar els Objectius de Desenvolupament Sostenible en el dia a dia de la gestió empresarial.