actualitat

« Ves enrere

CEFIRE I COOPERACIÓ IMPULSEN UN CURS SOBRE EDUCACIÓ RELACIONADA AMB L'AGENDA 2030 DE L'ONU

CEFIRE I COOPERACIÓ IMPULSEN UN CURS SOBRE EDUCACIÓ RELACIONADA AMB L'AGENDA 2030 DE L'ONU

El Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat de València (Cefire València) acollirà des del pròxim 15 d'octubre fins al dia 26 de novembre del present any 2019 la celebració del curs ‘Educació 2030: recursos educatius per al desenvolupament sostenible'. La duració d'aquest, que s'impartirà en règim semipresencial i comptarà amb dos mòduls online, serà de 30 hores.

El nombre de places disponibles és de 30 i el termini d'inscripció romandrà obert fins al dia 1 d'octubre. La confirmació de les mateixes serà el dia 10 d'octubre.

Aquesta activitat formativa sorgeix de la col·laboració entre la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, a través de la Direcció General de Cooperació Internacional al Desenvolupament, i la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i s'emmarca dins de la Ponència Tècnica del Consell Valencià de Cooperació al Desenvolupament en matèria d'Educació per a la Ciutadania Global.

Així mateix, col·laboren també el Servei de Formació Permanent del Professorat de la Generalitat i els Cefire de Torrent; específic de Formació Professional i d'Ensenyaments Artístics i Esportius de Xest; específic d'Àmbit Científic, Tecnològic i Matemàtic; i específic d'Educació Inclusiva.

Per a més informació i inscripcions, fer clic a l'enllaç i cercar ‘2030': http://mestreacasa.gva.es/web/cefirevalencia/inscripcio