Novetats

« Ves enrere

Tercera edició de Diàlegs d´Estiu: rendició de comptes, formació i converses amb la ciutadania

Tercera edició de Diàlegs d´Estiu: rendició de comptes, formació i converses amb la ciutadania

La Generalitat Valenciana, des de la seua Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, es marca com a objectiu promoure els valors cívics necessaris per al desenvolupament d'una democràcia avançada així com reflexionar col·lectivament, amb la participació de la ciutadania, sobre els reptes que això representa.

Com a instrument per al compliment d'aquest objectiu, la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació organitza la tercera edició d'un conjunt d'activitats concentrades en un mateix espai temporal i físic sota la denominació de "Fòrum Ètica Pública i Democràcia – Diàlegs d'estiu". Els esdeveniments, en què participen tots i totes les membres del Consell per retre comptes a la ciutadania, tindran lloc del 9 al 13 de juliol en diferents localitats de tota la Comunitat Valenciana.

A més, la participació en aquests actes servirà per a generar aliances amb associacions ciutadanes, grups d'interés, intel·lectuals i experts, universitats, sectors creatius i culturals, entre altres agents socials i institucionals.

 

Amb la configuració d'aquest fórum, la conselleria pretén promoure una imatge pública com a focus de creativitat i dinamisme, és a dir, fer les institucions valencianes permeables i accessibles a la ciutadania.

 

Tota la informació i les inscripcions ací.

Editor de continguts