Novetats

« Ves enrere

PARTICIPACIÓ PRESENTA ELS CINC COMPROMISOS ADOPTATS EN EL SEMINARI DE GOVERN DE MONTANEJOS

PARTICIPACIÓ PRESENTA ELS CINC COMPROMISOS ADOPTATS EN EL SEMINARI DE GOVERN DE MONTANEJOS

 

El Consell de la Generalitat ha celebrat el seu primer seminari de l'actual legislatura. El municipi de Montanejos, ubicat a la comarca de l'Alt Millars, a la província de Castelló, ha sigut l'escollit en aquesta ocasió per a acollir la reunió semestral del Govern autonòmic en la qual es fa un balanç de la gestió fins al moment i s'adopten nous compromisos de cara al període vinent.

Així, la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha assumit cinc objectius amb la intenció de posar-los en pràctica des d'ara fins al pròxim seminari.

En primer lloc, pel que fa a la Qualitat Democràtica, es volen establir els mecanismes que permeten l'inici de l'exhumació de les fosses comunes al nostre territori. Respecte a Transparència, es pretén posar en marxa un cercador de publicitat institucional que podrà consultar la ciutadania. En relació amb la Participació, està contemplada la creació de la Guia de la Participació Ciutadana, la qual recollirà tots els mecanismes existents actualment en les distintes conselleries i entitats del sector públic que permeten la participació ciutadana. Pel que respecta a Cooperació s'augmentaran els esforços per previndre i mitigar la violència sexual i de gènere en dones i població infantil al Sahel. I, finalment, en Responsabilitat Social es treballarà en la constitució del Consell Valencià de Responsabilitat Social per tal d'avançar en la cultura de la responsabilitat social i implicar als diversos agents socials valencians.

Editor de continguts