Novetats

« Ves enrere

OBERT EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE PROJECTES ‘ENTERPRISE 2020’

OBERT EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE PROJECTES ‘ENTERPRISE 2020’

L'associació Forética d'empreses i professionals de la responsabilitat social empresarial i la sostenibilitat obri la convocatòria de 2019 per al projecte europeu ‘Enterprise 2020', una iniciativa que compta amb el suport institucional de la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

 

En la seua segona edició, i sota el lema ‘Futur del treball', enguany es busquen accions empresarials exemplars en les dues categories següents:

 

‘Transformació Tecnològica Responsable'. Es reconeixeran "exemples que mostren l'impacte social i ambiental positiu d'incorporar avanços tecnològics" com ara intel·ligència artificial, ciberseguretat, big data, blockchain, robòtica, impressió en 3D, mobilitat autònoma, entre d'altres, "així com exemples de la resolució de reptes ètics derivats de l'ús de les mencionades tecnologies" .

 

‘Pacte per la Joventut'. Es triaran models de "bones pràctiques que promoguen l'ocupabilitat i el talent de les persones joves, mitjançant les habilitats ‘STEM' o el foment del vincle entre educació i empresa".

 

Aquelles iniciatives que siguen finalment seleccionades seran presentades i distingides en un esdeveniment públic a finals de març i seran també reconegudes a escala europea com les millors solucions empresarials per al repte del futur del treball. Totes elles se sumaran a les ja escollides en l'anterior convocatòria, on van ser reconegudes 34 accions.

 

El termini de presentació de propostes està obert i finalitza el dia 1 de març.

 

Les bases de la convocatòria es poden trobar i descarregar al següent enllaç: http://www.foretica.org/Documento_Informativo_Enterprise_2020_Futuro_Trabajo.pdf

 

Pot accedir-se al qüestionari per a la presentació de candidatures ací: https://es.surveymonkey.com/r/Z2YPS9V

 

Editor de continguts