Novetats

« Ves enrere

NOVA JORNADA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA ONLINE DEL PLA VEGA RENHACE

NOVA JORNADA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA ONLINE DEL PLA VEGA RENHACE

La Generalitat continua amb el procés de participació ciutadana del Pla Vega Renhace amb una nova jornada de treball online que tindrà lloc el dimecres 20 de maig a les 11.00 hores. L'objectiu és donar a conéixer l'evolució de les propostes que per a la comarca de la Vega Baixa estan treballant els ciutadans, també de manera telemàtica, entorn dels quatre eixos temàtics del pla: emergència climàtica; infraestructures hidràuliques, economia i societat.
 
Aquesta és la segona sessió de participació ciutadana que se celebra per videoconferència; l'anterior va tindre lloc el 5 de maig. Un canvi, de sessions presencials a sessions online, que es deu a la crisi sanitària que estem vivint per la crisi del coronavirus i que impedeix les reunions presencials de gran nombre de persones. 
 
Així, el Pla Vega Renhace de la Generalitat ha représ un procés que va arrancar el dia 12 de març en Dolores, amb la primera sessió de participació ciutadana de quatre previstes; en aqueix cas, sí que va ser presencial.
 

Editor de continguts