Novetats

La Generalitat se suma a la setmana de Govern Obert

La Generalitat se suma a la setmana de Govern Obert

La Generalitat, a través de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació se suma a la setmana de Govern Obert, moviment global en què més de 90 administracions impulsaran activitats i accions per a afavorir la transparència en l'activitat pública, la participació i el bon govern entre el 7 i l'11 de maig.

Des de la Conselleria de Transparència s'han programat diverses activitats a València, Castelló i Alacant entre les que es troben:

  • Palaus Transparents. Del 7 a l'11 de maig. En horari especial ampliat en alguns palaus amb motiu de la setmana de l'Administració Oberta. Visita autònoma (no guiada) als edificis més emblemàtics, adherits dins del programa Palaus Transparents de la Comunitat Valenciana. A més, es faran visites guiades en el convent de Sant Domènec – Quarter General Terrestre d'Alta Disponibilitat (antiga Capitania General) i en el monestir de Sant Miquel dels Reis –Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu.

 

Palaus oberts: informació disponible a través de l'aplicació GVA Palaus

 

  • Diàleg obert amb el president de la Generalitat i la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives. El dimarts 8 de maig i el dijous 10 de maig els alumnes de l'Institut Joan Martorell de València i Institut Pasqual Carrión de Sax (Alacant) plantejaran preguntes sobre temàtiques d'interés general i específiques relacionades amb el Govern Obert, des de l'àmbit de la joventut, la infància i l'adolescència.

  • Tallers sobre el portal de transparència de la Generalitat, GVA Oberta, i el dret d'accés a la informació pública dirigits al personal al servei de la Generalitat.

  • Jornada Fronteres del Govern Obert, I Fira de Govern Obert. La Diputació de Castelló i la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, han organitzat esta jornada que se celebrarà el pròxim 8 de maig en matèria de transparència, participació ciutadana, rendició de comptes, comunicació i innovació pública.
     

Més informació sobre l'agenda d'activitats.

 

Editor de continguts