Novetats

« Ves enrere

La Generalitat reprén on line el procés de participació ciutadana del Pla Vega Renhace

La Generalitat reprén on line el procés de participació ciutadana del Pla Vega Renhace


La Generalitat reprendrà el procés de participació del Pla Vega Renhace de manera telemàtica demà, dimarts 5 de maig, amb una videoconferència en la qual es presentaran les noves jornades digitals; un canvi, de sessions presencials a sessions on-line, que es deu a la crisi sanitària que s'estem vivint per la crisi del coronavirus i que impedeix les reunions presencials.

 

Així, el Pla Vega Renhace de la Generalitat reprén un procés que va arrancar el dia 12 de març en Dolores, amb la primera sessió de participació ciutadana de quatre previstes, però modificant calendari, format i metodologia. A la sessió de demà assistiran la directora general d'Anàlisi i Polítiques Públiques de Presidència de la Generalitat, Ana Berenguer, responsable del disseny del pla, i els comissionats de la Generalitat per al Pla Vega Renhace, Antonio Alonso i Jorge Olcina, així com María Jesús Pérez Galán, directora general de Participació Ciutadana.

 

Cal recordar que la participació ciutadana és una peça essencial del Pla Vega Renhace, l'eina perquè la societat civil puga opinar i proposar solucions per al futur de la Vega Baixa, una comarca que va resultar totalment devastada per la DANA o gota freda del passat mes de setembre.

 

Per a la Directora General de Participació Ciutadana, María Jesús Pérez Galant, la importància del procés participatiu dins de la comarca de la Vega Baixa "és poder donar-li veu a la ciutadania, a tots els col·lectius i organitzacions d'àmbits diversos: ambientalistes, de l'agricultura, de l'educació, del món laboral, etc. És vital crear aquest espai; des de la Direcció General de Participació Ciutadana considerem que el projecte ha d'eixir de la veu de la ciutadania, que siga aquesta qui acudisca a la taula de treball. Volem reforçar la importància i necessitat que davant qualsevol projecte de política pública, hi haja un procés de participació ciutadana previ".

 
Més informació ací

Editor de continguts