Novetats

« Ves enrere

La Generalitat presenta l'exposició ´Retrats d'una Il·lusió`

La Generalitat presenta l'exposició ´Retrats d'una Il·lusió`

 

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació presenta el pròxim 31 de gener l'exposició "Retrats d'una Il·lusió", selecció de fotografies realitzades durant la manifestació del 9 d'octubre de 1977 (que fa poc ha complit quaranta anys) i que va traure al carrer a milers de valencians i valencianes de totes les nostres comarques que pensaven de manera radicalment diferent —sobre el nom i l'extensió del seu territori, sobre l'ensenya més adequada per a identificar-ho, sobre el caràcter i la filiació de la llengua que parlen— per a demanar una mateixa cosa tots junts: l'Estatut d'Autonomia.

Aquesta exposició reuneix fotografies realitzades aquell dia pel col·lectiu «El Cameraman» que es complementa amb unes altres de l'Arxiu de la democràcia de la Universitat d'Alacant. Són retrats d'una il·lusió compartida que va fer possible que els valencians tinguérem, com tenim, major autogovern.

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, intervindrà en la inauguració el pròxim 31 de gener a les 19 hores. També participaran el president de la Fundació Caja Mediterráneo, Luis Boyer, i Rafael de Luis i Carlos Errando, membres del col·lectiu de fotògrafs "El Cameraman".

 

Sala d'exposicions Emilio Varela

Dates: Del 31/01 al 03/03/2019

Horari: De dimarts a dissabtes de 16 a 20h (Visita guiada a les 18h.)*

Diumenges i festius de 10 a 14h. (Visita guiada a les 12h.)*

*durant la visita guiada la sala romandrà tancada per seguretat

Editor de continguts