Novetats

La Generalitat presenta l'exposició ´Retrats d'una Il·lusió` a Castelló

La Generalitat presenta l'exposició ´Retrats d'una Il·lusió` a Castelló

   

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació presenta i inaugura el pròxim 7 de març l'exposició "Retrats d'una Il·lusió" a Castelló, després del seu pas per València i Alacant. Es tracta d'una selecció de fotografies realitzades durant la manifestació del 9 d'octubre de 1977 (que fa poc ha complit quaranta anys) i que va traure al carrer a milers de valencians i valencianes de totes les nostres comarques que pensaven de manera radicalment diferent —sobre el nom i l'extensió del seu territori, sobre l'ensenya més adequada per a identificar-ho, sobre el caràcter i la filiació de la llengua que parlen— per a demanar una mateixa cosa tots junts: l'Estatut d'Autonomia.

Aquesta exposició de caràcter itinerant reuneix 53 fotografies realitzades aquell dia pel col·lectiu El Cameraman. Són retrats d'una il·lusió compartida que va fer possible que els valencians tinguérem, com tenim, major autogovern.

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, intervindrà en la inauguració de l'exposició el pròxim 7 de març a les 19 hores. També participaran en l'acte, la Regidora de Cultura de l'ajuntament de Castelló, Verónica Ruiz, la secretària general UJI, Cristina Paumer, així com membres del col·lectiu de fotògrafs El Cameraman.

El Menador, espai cultural. Plaça Hort dels Corders, 4

Dates: Del 07/03 al 31/03/2019

Horari: De dilluns a divendres de 10 a 20.30h

Dissabtes de 10 a 14.00h i de 17 a 21.00 h

Diumenges de 10 a 14.00h

Editor de continguts