Novetats

« Ves enrere

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica se suma al Dia Internacional de la Democràcia

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica se suma al Dia Internacional de la Democràcia

Dia Internacional de la Democràcia 2019

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica se suma al Dia Internacional de la Democràcia que se celebra el 15 de setembre. En aquest dia, Nacions Unides insta als governs a respectar el dret a una participació activa, substantiva i significativa.

La consellera Rosa Pérez Garijo ha recordat que la participació "és un eix fonamental per a una societat democràtica, on la democràcia ha d'anar més enllà d'acudir a les urnes cada quatre anys".

"Per això -ha ressaltat la consellera- un dels objectius en aquesta legislatura és incidir en el desenvolupament de l'àrea de participació, per a acostar el Botànic a la ciutadania, de manera que aquesta puga fer arribar les seues propostes al Consell".
Tal com recull l'ONU, el Dia Internacional de la Democràcia és una oportunitat per a recordar que la democràcia s'ha de centrar en les persones. La democràcia es basa en la inclusió, la igualtat de tracte i la participació, i és un element fonamental per a la pau, el desenvolupament sostenible i els drets humans.

Editor de continguts