Novetats

« Ves enrere

LA CIUTADANIA PRESENTA LES SEUES PROPOSTES D'ACTUACIONS PER A LA VEGA BAIXA AL PLA VEGA RENHACE DE LA GENERALITAT

LA CIUTADANIA PRESENTA LES SEUES PROPOSTES D'ACTUACIONS PER A LA VEGA BAIXA AL PLA VEGA RENHACE DE LA GENERALITAT

La ciutadania de la Vega Baixa ha presentat les seues propostes d'actuacions per a la comarca en una jornada de treball de participació ciutadana del Pla Vega Renhace de la Generalitat; una sessió que ha tingut lloc hui per videoconferència, a causa de la crisi sanitària que estem vivint pel coronavirus i que impedeix les reunions presencials de gran nombre de persones.

En la jornada de treball, els ciutadans i les ciutadanes han donat a conéixer els gèrmens de projectes o idees que, segons el seu criteri, s'haurien de dur a terme a la comarca en el curt, mitjà i llarg termini entorn dels quatre eixos temàtics del Pla Vega Renhace: infraestructures hidràuliques, emergència climàtica, economia i societat.

Aquesta és la segona sessió de participació ciutadana que se celebra per videoconferència; l'anterior va tindre lloc el 5 de maig. Amb el format digital, el Pla Vega Renhace de la Generalitat ha représ el procés de participació ciutadana que va arrancar el dia 12 de març en Dolores, amb la primera sessió d'un total de quatre previstes; en aqueix cas, sí que va ser presencial.

En la sessió de hui, que ha començat a les 11.00 hores i conclòs a les 12.30 hores, han participat els comissionats de la Generalitat per al Pla Vega Renhace, Antonio Alonso i Jorge Olcina, així com la directora general de Participació Ciutadana, María Jesús Pérez Galant.

 

Més info

Editor de continguts