La Generalitat renova la col·laboració amb l'Ajuntament d'Alzira per al funcionament de l'Oficina PROP

08/01/2021

- El PROP ofereix informació general de qualsevol tràmit, procediment o servei de la Generalitat i evita desplaçaments a la ciutadania
- L'atenció presencial en les instal·lacions es fa només amb cita prèviaEl Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i l'Ajuntament d'Alzira per a actualitzar i donar continuïtat al funcionament de l'Oficina PROP mixta en aquesta localitat.

El PROP d'Alzira ofereix informació general de qualsevol tràmit, procediment o servei de la Generalitat i permet l'expedició de certificats digitals i Cl@ve, entre altres serveis prestats. A més, l'Ajuntament continua desenvolupant les tasques de registre públic.

Així mateix, la Generalitat facilita el sistema de gestió d'esperes, el mecanisme que guia els ciutadans i les ciutadanes en l'accés al servei desitjat i al lloc d'atenció personalitzada corresponent, perquè siguen atesos amb totes les garanties d'equitat i confidencialitat.

Aquest conveni no suposa obligacions econòmiques entre les parts i tindrà una duració de quatre anys.

Els punts d'atenció de la Generalitat estan distribuïts geogràficament en tota la Comunitat Valenciana per a donar informació general sobre tràmits, procediments o ocupació pública de l'Administració, a més d'emetre certificats digitals i CL@VE que permeten la tramitació telemàtica segura.

Les oficines PROP mixtes faciliten els tràmits de la ciutadania amb la Generalitat de manera integrada amb els principals serveis municipals, eviten desplaçaments innecessaris als veïns i ofereixen un servei de qualitat, perquè optimitzen recursos i guanyen eficiència.

Les oficines PROP de la Generalitat presten servei presencial en les mateixes instal·lacions des del mes de juny passat només amb cita prèvia. La ciutadania pot sol·licitar-lo a través de l'enllaç següent o a través del telèfon 012 per a cada tràmit o gestió que vulga fer.