El Consell col·labora amb la Universitat d'Alacant en el funcionament de la càtedra de Responsabilitat Social

20/03/2020

- La Conselleria de Participació destina 35.000 euros al desenvolupament de les activitats previstes en el conveni per a 2020


El Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Conselleria de Participació, Transparència, Qualitat Democràtica i Cooperació i la Universitat d'Alacant (UA) per al manteniment de la càtedra de Responsabilitat Social en 2020.

La Conselleria de Participació destina 35.000 euros al desenvolupament de les activitats previstes en el conveni per a 2020.

A través d'aquest conveni, la càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat d'Alacant realitzarà activitats en diverses àrees, com la formació, la investigació o la difusió i divulgació de coneixements.

Quant a les accions formatives, està prevista la convocatòria de beques i ajudes de formació als alumnes, així com diferents col·laboracions en els plans de formació d'altres institucions.

Pel que fa a la investigació, es desenvoluparan treballs en la matèria i tesis doctorals, a més de promocionar trobades nacionals i internacionals d'experts sobre temes d'interés vinculats a la responsabilitat social.

Així mateix, s'ajudarà en la tasca de verificació i posada en funcionament, de manera efectiva, del Decret, de 4 d'octubre, de la Xarxa Valenciana de Territoris Socialment Responsables.

El Govern Valencià va posar en marxa aquesta càtedra amb la Universitat d'Alacant en 2017 amb l'objectiu d'aprofundir, a través del coneixement de les universitats, en diferents qüestions relacionades amb la matèria.