Logo Generalitat


El Consell i la Universitat de València renoven la col·laboració per al funcionament de la càtedra de Dret Foral Valencià

  • La conselleria destina 30.000 euros a les diferents activitats que es desenvoluparan a través de la càtedra de Dret Foral en 2020

(20/03/2020) - La conselleria destina 30.000 euros a les diferents activitats que es desenvoluparan a través de la càtedra de Dret Foral en 2020


El Consell ha renovat la col·laboració entre la Conselleria de Participació, Transparència, Qualitat Democràtica i Cooperació i la Universitat de València (UV) per a contribuir al funcionament de la càtedra de Dret Foral Valencià i desenvolupament estatutari en 2020.

La Conselleria de Participació destina 30.000 euros al desenvolupament de les activitats previstes en el conveni per a 2020.

Mitjançant el conveni per a aquest exercici, es duran a terme activitats relacionades amb la conservació, desenvolupament i modificació del Dret Foral Civil Valencià, el desenvolupament estatutari i el foment, la promoció i la consolidació de l'autogovern.

Entre les accions previstes s'inclouen les relacionades amb la formació a través de beques i ajudes, convocatòria de premis i col·laboració en els plans de formació d'altres institucions, entre altres.

Quant a l'àrea d'investigació, es fomentarà el desenvolupament de línies i treballs en la matèria, tesis doctorals, trobades nacionals i internacionals d'experts sobre temes d'interés i col·laboració per a projectes d'investigació.

Així mateix, per a l'exercici d'activitats de difusió i divulgació s'organitzaran congressos, jornades, seminaris i xarrades; es concediran beques i ajudes a projectes d'investigació, i s'elaboraran publicacions, a més de crear i mantindre eines de difusió en Internet.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat