Logo Generalitat


El Consell regula el Registre d'Agents de la Cooperació Internacional al Desenvolupament

  • El registre únic millora la presentació de documentació en permetre l'actualització constant de la informació

(07/02/2020) - El registre únic millora la presentació de documentació en permetre l'actualització constant de la informació


El Consell ha aprovat el decret pel qual es regula el Registre d'Agents de la Cooperació Internacional al Desenvolupament de la Comunitat Valenciana, després que es va crear per mitjà de la Llei 18/2017, de cooperació i desenvolupament sostenible.

L'objectiu del Registre d'Agents de la Cooperació és identificar i garantir la capacitat i solvència de les entitats dedicades a la cooperació internacional com a interlocutors essencials amb l'Administració valenciana en aquesta matèria, així com l'accés a les ajudes i subvencions de la Generalitat en cooperació internacional al desenvolupament.

D'aquesta manera, es pot comprovar la idoneïtat de les entitats que s'hi inscriuen, així com la veracitat de les dades i la informació, a més d'adoptar les mesures necessàries per a mantindre un registre actualitzat i que corresponga, en tot moment, amb la situació real de les entitats inscrites.

Aquesta eina millorarà la presentació de la documentació amb un registre únic i permetrà avançar cap a una administració més àgil i transparent, en la qual les noves tecnologies permeten l'actualització constant de la informació de les entitats que treballen en la cooperació valenciana.

La mesura ha sigut acollida gratament pels agents del sector, ja que agilitza la presentació, evita duplicitats i millora i fa més eficient la gestió de la presentació a les diverses convocatòries de concurrència competitiva.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat